Újabb elítélt bűnözőt igazolt le magának a Fidesz? – itt a videó

A pestisracok.hu melyet a Fidesz is előszeretettel, pénzzel, egy videót tett közé Youtube csatornáján. A videóban Lakatos András, az alvilág Kisbandi néven elhíresült bankára szerepel. Lakatos többek között arról vált híressé, hogy egy ideig igen jó viszonyt ápolt Portik Tamással és több, az éjszakában ismert gengszterrel.

Kiss Bandi a videóban hosszan mesél az általa elkövetett bűncselekményekről és a többi gengszterhez fűződő viszonyához. A „pénztárosra” jelenleg is több alvilági figura utazik és szigorú biztonsági óvintézkedések mellett tartják fogva. Felmerült bennem a kérdés, hogy egy ilyen komoly bűnözővel hogyan tudott interjút csinálni a pestisrácok (van egy sanda gyanúm, hogy ugyanez mondjuk az RTL klubnak nem sikerült volna). Néztem a videót és be is ugrott. Az alvilág egykori pénztárosa a videó végén szépen elkezdte firtatni Portik és a baloldal kapcsolatát. Egyenesen azt állította, hogy Portik egy baloldali kormányváltásban reménykedik.

A jobboldaltól megszokhattuk, hogy előszeretettel vesz elő a kalapjából az ellenzék lejáratásához olyan „hírességeket” mint Zuschlag János vagy Terry Black. Ezúttal egy alvilági figurához nyúltak Habonyék. Kíváncsi vagyok, hogy mikor rángatják majd elő Micimackót, hogy a balosok ellopták a mézét……

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!