Sebestyén Balázsék brutálisan leosztották a MÁV szóvivőjét élőben, nem is akárhogy

Az ég kék. A MÁV késik. Ki ne tapasztalta volna, hogy a magyar vasútnak olyannyira kenyere a pontosság, mint Pató Pál úrnak, vagyis: semennyire. A sorozatos késések felkeltették Sebestyén Balázsék figyelmét is, ezért úgy döntöttek, hogy élő műsorban hívják fel a MÁV szóvivőjét. Nem várt reakciót kaptak tőle.

Lőcsei Virág, a MÁV-Csoport szóvivője szerint rendkívül sűrű a közlekedésük az elővárosi vonalakon, ha Budapesten egymást követik a buszok 5-10 percenként, a vonatok is ilyen sűrűn járnak. Majd azzal folytatta, hogy:

„nekem az a tapasztalatom, hogy ha minden áldott reggel ez a probléma, akkor elindulok előbb…”

Erre Sebestyénék tulajdonképpen nekiestek a szóvivőnek: „Virág, ezzel most ne húzd ki a gyufát, ez nagyon csúnya, most elkezditek rákenni az utasokra, hogy induljanak előbb, az a pofátlanságnak a netovábbja. Ezt ne csináld. Egy szóvivő a legutolsó esetben oktathatja ki az utasokat, hogy mikor induljanak. Nektek az a feladatotok, hogy ott legyen időben a vonat, és nem az, hogy azt mondd, hogy induljon el korábban” – mondták egyhangúlag a műsorvezetők.

A hölgy előbb visszakozott, majd szeretett volna még hozzászólni a dologhoz, de sajnos elfogyott a hívásra szánt idő.

Tartunk tőle, hogy a MÁV még mindig azt gondolja magáról, hogy egy olyan állami szerv, amely megteheti, hogy az utasokkal packázzon, és nem pedig egy cég, amely szolgáltatást nyújt, nem kevés pénzért. Bízunk benne, hogy ez a hír eljut sokakhoz, és Balázsék a nevünkben is kimondták: ha késni akarunk, majd elalszunk magunk. A vonat pedig induljon pontosan…

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!