Műanyag horog segítségével alakítja át arcát a blogger

Raiza Contawi 25 dollárból, 30 másodperc alatt alakítja át orrát, anélkül, hogy kés alá feküdne. A trükk pedig mindössze egy orrába helyezhető műanyag horog.

A YouTube-on beauty videókat megosztó blogger tesztelésre kapta az eszközt, ami azt ígéri pillanatok alatt átformálja az orrot, ezáltal előnyösebbé változtatja az arcot.

Alapvetően elég bizarr már az is, ahogy a terméket az orrlyukba kell helyezni, nem beszélve arról, hogy tízből hatan nem kaptak levegőt tőle rendesen.

Az eszköz tulajdonképpen az orrlyuk formázásában nyújt segítséget, képes rögzíteni azt, ezáltal megváltoztatva akár görbe, beesett, széles orrot. A videót már közel 100 ezren megtekintették, a nézők saját szemmel láthatják, ahogy pillanatok alatt megváltozik a lány orrlyuka.

Végül a blogger elmondta, hogy nagyon hatásos az eszköz, tényleg látványos változást okoz az arcon, azonban nem tudja elképzelni, hogy több órán át orrában maradjon. Nem beszélve arról, hogy légzési nehézségei is akadtak közben.

Akik viszont csak egy fotózásra szívesen megváltoztatnák orrukat vagy csak úgy beledugnának valamit, azoknak ajánlott a termék kipróbálása.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!