Orbánék véletlenül rossz szónál csapták fel a szótárat és civilek helyett terroristákról beszélnek

Németh Szilárd után Kovács Zoltán kormányszóvivőnek is elgurult a gyógyszere múlt héten, amikor is összekeverte a szezont a fazonnal.

A Soros-gyanús Kovács Zoltán, a kormányközeli (?) ATV-ben utalt arra, hogy szerinte a civil, jogvédő szervezetek, mint például a Migration Aid terroristákkal kokettálnak.

Kovács Zoltán: Azt látjuk, hogy embercsempészek, akik szervezetten hordják Európába, utaztatják az illegális migránsokat – adott esetben terroristák, akik elrejtenek közöttük embereket.

Műsorvezető: Az embercsempészet az egész világon arról szól, hogy pénzért szervezetten csempésznek embereket.

Kovács Zoltán: De hogyan lehetséges az, hogy magukat emberijog-védő, vagy jogvédő szervezeteknek, vagy civileknek nevező emberek ezekkel az emberekkel, vagy ezekkel a szervezetekkel akarva, akaratlanul, de cimborálnak és együttműködnek?

A Migration Aid egyébként takarót, ételt és vizet adott azoknak az embereknek, akik bármilyen állami ellátás vagy segítség nélkül voltak kénytelenek biodíszletként elszenvedni a kormány migráncsozó kampányának polgárokat felhergelő időszakát, a rajtuk segítőket pedig azóta migránssimogatóknak hívják. Na majd most terroristasimogatók lesznek.

A Migration Aid, és egyéb „eltakarításra” váró civil szervezetek nem szerepelnek az FBI keresett terroristák adatbázisában.

Szóval ki a terrorista, Kedves Kovács Zoltán?

Miért nem „terroristázik” ott ahol pedig lehetne? 2016. augusztusában született egy ítélet a Magyarok Nyilai nevű „hazafi” szervezet ügyében, melynek tagjai, szimpatizánsai közt összesen 126 év letöltendőt szabott ki első fokon a Bíróság, az ügy vádlottai közül mindenki, a 17-ből 15 ember pedig terrorcselekmény tettében bűnös.

A terrorcselekmény célzatánál a hivatkozott törvényi bekezdés a) és b) pontját találták megállapíthatónak, azaz a lakosság megfélemlítésének és állami szerv kényszerítésének szándékát.

Mivel a Fidesz alternatív valóságában az van, amit ők (és médiájuk) mond, és az azon kívül eső mezőben csak hazugságok léteznek, ezért most sokan elhiszik a Kovács által feltárt összefüggést, utalást.

Megnéztük, hogy a Fidesz kit szokott „leterroristázni”. Ki nem találnák, a Magyarok Nyilait pont, hogy nem. Miért nem mondta? Mé’ nem?

Utánanéztünk mikor kiáltott „terrort” a kormánypárt, a fidesz.hu-n csak a nyugat-európai terorrista támadásokkor kiadott közleményekben használta a kifejezést, esetleg a migráns-párti ellenzékről olvashattunk rajta.

Ellenben a Magyarok Nyilai a fidesz.hu szerint nem az. Két cikk telt tőlük, lassan tíz éve, egy cinikus „Draskovics nyilai” című 2008-ból, és egy hasonló, „Politikai maffiamódszerek” című cikk 2009-ből. Sehol sem nevezik még csak „állítólag terrorista-gyanúsnak” sem őket. Ennyi. Ja meg Ironizálnak a rendvédelmi szervek munkálkodásán.

Meg rajtunk.

A terrorizmusnak számos fajtáját ismerjük, de tegyük fel a kérdést! Ha a terrorizmus egyik célja a társadalom destabilizálása, akkor, ha megfordítjuk és azt nézzük, hogy a Fidesz, hogyan destabilizálja a társadalmunkat, akkor felmerülhet a kérdés.

Amikor Kósáék az államcsődös riogatásukkal bedöntötték a forintot, ami finoman szólva is megszívatott több százezer devizahitelest pár hónapra és pénzügyileg nettó destabilizálta a társadalmat, akkor az már terrorizmus? Esetleg államterrorizmus?

 

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!