Buzizásra és zsidózásra adja fejét a Fidesz házi lapja?

Bayer kurvaanyázó Zsolt a Magyar Idők című eléggé kormányközeli laphoz igazol át -olvasható a magyaridok.hu oldalon. A hírhedt publicista azon kívül, hogy Semjén Zsolt és Orbán Viktor jó barátja eddig a Magyar Hírlapban folyatta a szart a tollából. Az állami milliókkal kikent udvari lapban úgy látszik nem volt betöltve a buzizó, kurvaanyázó, cigányozó, zsidózó kvóta.

Ha én laptulajdonos lennék és szükségem lenne egy Isten barmára, akkor tuti, hogy én is Bayert igazolnám le.

Biztos ezen remek sorok miatt döntöttek úgy, hogy kell nekik az 5-ös számú Fidesz tagkönyvet birokló Bayer.

Bayer Zsolt teljes mellszélességgel bevédte Kiss Lászlót úszóválogatott korábbi a szövetségi kapitányát a nemi erőszak váddal kapcsolatban. Azóta kiderült a teljes igazság, Bayer még nem kért bocsánatot. Így vélekedett akkor a Nemzet Firkásza:

Kiss László ötvenöt éve tett valamit. Ő maga azt állítja – és akkor, tizennégy évesen is így hallottuk! –, hogy igazából nem is volt az erőszak. Igen, mi is azt hallottuk, hogy az a bizonyos nő valójában benne volt a dologban, csak utóbb döntött a feljelentés mellett, amikor nem sikerült megzsarolnia a fiúkat. Persze ezt nem tudhatjuk. Az akkor ott lévő négy emberen kívül nem tudhatja senki sem, mi és hogyan történt valójában.
De bármi is történt, ötvenöt éve történt. Kiss Lászlót elítélték, leülte a magáét, kijött és edző lett.

És az elmúlt ötvenöt évben bűnbánatát, bűnhődését és feddhetetlenségét egy egész életmű igazolja. De most jönnek a patkányok, a sakálok, akik soha semmit sem csináltak életükben, soha semmit sem tettek le a nemzet asztalára, jönnek és elmagyarázzák, hogy Kiss Lászlónak nem lett volna szabad edzőként női úszókkal foglalkoznia.”

Bayer és brigádjának működésével korábban ebben a cikkben foglalkoztunk.

 

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!