Cooper ügynök a sötétben jár – Részlet a Twin Peaks folytatásából +VIDEÓ!

Lesifotó az éppen zajló forgatásról 2016-ból (forrás: dailymail)

Ahogy már korábban megírtuk, 2017 májusában folytatódik a nagysikerű amerikai kult sorozat a Twin Peaks. David Lynch a sorozat egyik alkotója a fecebookon csepegtet morzsákat a sorozatról, az alábbi videó a legújabb.

A videó zenei aláfestése ismerős lehet azoknak, akik korábban már követték a sorozatot, a 90-es években leadott két évad zeneszerzője Angelo Badalamenti a folytatásra is leszerződött az alkotókkal, így a hangulat teljes lesz.

A régi szereplőgárda nagyrészt életben van, és szerencsére bele is egyezett a folytatásba, de néhány új arc is feltűnik majd. A szereplők kiválasztásánál David Lynch személyesen járt el, ha kellett szerényebb tapasztalatokkal rendelkező színészpalántákat is beválasztott csak azért, mert az arcuk, hangjuk, kisugárzásuk, stb. olyan volt, ahogyan Lynch elképzelte az adott karaktert – ahogy azt az eredeti sorozatnál is tette.

Az alábbi videóban a szereplők egy része beszél a Showtime nézőinek a folytatásról (Igen, Cooper ügynök marad). Egy kis angol tudás nem árt, de ha nem is érti, csak nézze, és engedje, hogy eluralkodjon Ön fölött is a Twin Peaks-láz.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!