Woody Harrelson játssza a Han Solo-film egyik szerepét

Actor Woody Harrelson at a red carpet at the LBJ Presidential Library in Austin, Texas. On Saturday evening October 22, 2016, the LBJ Presidential Library held a sneak peek of Rob Reiner's new film LBJ, starring Woody Harrelson as the 36th president. The film, which premiered at the Toronto International Film Festival in September, chronicles the life and times of Lyndon Johnson who would inherit the presidency at one of the most fraught moments in American history. Following the screening, director Rob Reiner, actor Woody Harrelson, and writer Joey Hartstone joined LBJ Library Director Mark Updegrove on stage for a conversation about the film. LBJ Library photo by Gabriel Cristóver Pérez

Woody Harrelson leszerződött a Star Wars-univerzum különálló Han Solo-filmjeként készülő produkcióhoz – számolt be róla a BBC News csütörtökön.

A film társrendezői, Phil Lord és Christopher Miller elmondta: rendkívül izgatottak, hogy együtt dolgozhatnak Harrelsonnal, akit kitűnő művésznek tartanak. A kétszer is Oscar-díjra jelölt színész A törvény nevében-sorozatban, a Larry Flynt, a provokátor, a Szemfényvesztők vagy a Nem vénnek való vidék című filmekben is nagyszerű alakítást nyújtott.

A friss Golden Globe-díjas Donald Glover (Atlanta) a fiatal Lando Calrissiant alakítja majd a sci-fiben, amelyben a címszereplőt, Han Solót Alden Ehrenreich játssza. A mozikban 2018-ban látható filmben Emilia Clarke is feltűnik majd egy szerepben. A brit színésznőt egyebek mellett a Trónok harca-sorozatból ismerheti a közönség.

A Lego kaland című filmet rendező Lord és Miller Harrelsont olyan színészként festette le, aki képes egy szerep humoros és patetikus vonásait is hitelesen ábrázolni a filmvásznon. Azt azonban nem árulták el, hogy pontosan milyen szerepre hívták meg a sztárt.

Az eredeti Star Wars-trilógiában Harrison Ford alakította Han Solót és a Star Wars – Az ébredő Erő című VII. epizódban 2015-ben újra feltűnt a régi szerepében.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!