Ügynökök szivárogtak a kormányba Magyarországon – Lelepleztük őket

Külföldi ügynökök lepték el hazánkat, sőt beszivárogtak népi demokratikus kormányunkba is, irányítanak, és leuralják az országot.

Az ügynökök – még a nyolcvanas évek végén kezdtek együttműködni egy amerikai pénzemberrel, aki kitaníttatta őket egy idegen országban, majd zsebükben az idegen pénzekkel és idegenben szerzett tudással kihasználva a rendszer összeomlását, pártot alapítottak Magyarországon.

Propagandájukat már nyíltan is terjesztették, sőt a civil szférában támogatókra is találtak. Új követőkre tettek szert, benyomultak a hivatalokba, a médiába. Egy rövid évtizeddel később már ők finanszírozták saját mozgalmukat, mely átvette az ország irányítását, de ők vezetik az állami vállalatokat, szimpatizánsaik ülnek a nagy multik magyarországi leányvállalatinál, stratégiai partereik iszonyatos adókedvezményekkel dolgoztatják alamizsnáért a valamikori munkásosztályt – mai munkavállalókat.

Az európai adófizetők pénzéből összedobott fejlesztési alapokat ők osztják szét – jellemzően saját elvbarátaik részére, ők írják a törvényt ami miatt érintethetetlenek. Ők fizetik a bírót, aki felment, ők fizetik a rendőrt, aki nem néz oda, és ők fizetik az újságírót, aki nem ír.

Övék a rendszer, a pénz és a hatalom. Ők fizetik a társadalmi nyomást, ami rendeletet szül, ők fizetik azt, hogy elhiggyük, hogy az ő pénzük. Valóban ők fizetik – mi leadózzuk.

Ha nem fizetné senki, nem is úgy lenne.

Biztos sejtik, kik ezek az ügynökök. Itt a lista;

soros1
kép: Ténytár

És egy önvallomás;

A szocialista népgazdaság pénzén lettek kiemelve, kitaníttatva, és Soros György pénzén lett tudásuk, jellemük kicsiszolva külföldön. A módszereik itthon tökéletesedtek, újra magyar pénzen. Az ügynökök ügynökei pedig ide járnak tanácsot adni. Valakiknek a pénzén.

Azokat pedig, akik a szabályok betartására kötelezhetnék őket – eltakarítják.

Németh Szilárd besérült és nekiment a civileknek, bejelentette, hogy melyik szervezeteket kell eltakarítani; Tasz, Transparency International, Magyar Helsinki Bizottság. Mind jogvédők. Védik az emberek jogait ott, ahol jogsértést észlelnek.

A tervek szerint a civil szervezetek vezetőinek olyan nyilvános vagyonnyilatkozatot kell tenniük, mint az államtitkároknak, vagy a képviselőknek – holott ők nem közpénzből élnek. Hollik István KDNP-s képviselő szerint erre azért is van szükség, mert az „álcivileknek” politikai céljaik vannak, belefolynak Magyarország belügyeibe, külföldről finanszírozzák őket, létezésüknek nem sok értelme van, sőt, természetes reakció, hogy szabályozás alá kell vonni őket.

Ma Magyarországon közel 8 millió 18 év feletti szavazati joggal bíró ember él. Ők mind befolyással vannak a magyar politika alakulására, az egy darab szavazati jogukkal. Valamit ide is ki kéne találni nem?

Orosz, kazah, türkmén, török példák a világban már megmutatták, hogy hova juthatunk. Ahol a kormányok ilyen-olyan módokon korlátozzák a jogvédőket, ahol csak a kormánybarát civilek lesznek (előző cikkem) ott a hatalom bármit megtehet.

Bevallottan egy izraeli minta alapján akarják megrendszabályozni ezeket a szervezeteket. Na de, hogy is volt ott?

Az Átlátszó felidézte, hogy Izraelben heves viták kísérték a miniszterelnök Benjamin Netanjahu törvényjavaslatát, mely szerint a költségvetésük több mint felét külföldi forrásokból fedező civil szervezetek minden hivatalos okmányukban, hirdetésükben jelezniük kell, hogy külföldről kapnak támogatást.

Tavaly el is fogadták a törvényt, igaz annak csak egy kevésbé szigorú formáját – a fenti pont kimaradt belőle így „a parlamentben és a kormányzati intézményekben az érintett civilszervezetek képviselőit megkülönböztető jelvény viselésére kötelezte volna, továbbá nem visszamenőlegesen, hanem csak 2017 januárjától lesz érvényes”. – Írta a HVG.

A törvényjavaslat mögött ugyanaz az amerikai állampolgárságú jobboldali tanácsadó állt, mint akikkel Orbán és a Fidesz is évek óta együttműködik. Arthur J. Finklesteinről van szó, aki az amerikai tanácsadók elitjébe tartozik, s aki a negatív kampányok alfája és omegája. Hogy mennyire hatásos? Még a hetvenes években az USÁ-ban ő kezdte el ezt az egész „liberálisozó” dumát, amit az évtizedek alatt szépen mindenki magáévá tett, de remekül bevált az egyszavas, rövid üzenetekkel operáló kampánystratégiája is.

(A Magyar Narancsban korábban megjelent cikk a tanácsadóról ide kattintva elérhető.)

A baloldali, liberális, ügynököknek titulált civil szervezetek ellehetetlenítése nálunk is megindult. A minta adott, csak át kell ültetni a Magyar példára. A kormány szerint a magyar belügyekbe „beavatkozni” kívánó civil szervezeteket, egy külföldi tanácsadó javaslatára megrendszabályozni kívánó törvényjavaslat megvédi a hazát?

Az nem minősül egy ország belügyeibe való beavatkozásnak, ha egy amerikai állampolgár javaslatait a kormány egy az egyben megfogadja és villámgyors törvénykezési folyamat után be is vezeti?

És most nézzük Németh Szilárd csodálatos sajtótájékoztatóját

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!