Kunhalmi bevallotta, miért nevetett (kitálaló videóriport)

Kép forrása: nyugat.hu

Az mindig fura helyzet, ha valaki kiesik a szerepéből, különösen, ha egy jól felépített politikusi imidzsről hull le a lepel. Ez történt a fiatal MSZP-s Kunhalmi Ágnessel, aki konkrétan röhögőgörcsöt kapott a sajtótájékoztatóján december legvégén, és csoda, hogy egyáltalán el tudta mondani, amit akart. Nagyon szórakoztató jelenet volt, amikor az amúgy kifejezetten merevnek tűnő képviselő igencsak furán, sőt emberien viselkedett. Hogy miért?

Az RTL klub Házon kívül című adása külön riportot szentelt az ügynek. Ezt itt tekinthetitek meg:

Kunhalmi: Nem vagyok robot

Kunhalmi Ágnessel az MSZP budapesti elnöke sokat elárul a hazai közélet állapotáról, hogy napokig tematizálta a hazai közvéleményt, hogy egy politikus nevetett. A ripost egyenesen drogozással és részegséggel vádolta a politikust. Kunhalmi Ágnes kérdésünkre miszerint fontolgatja-e, hogy jogi útra tereli a ripost rágalmazását, annyit mondott, hogy: Ezt a Fideszes támadást nem tárgyaláson hanem az embereknél kell megnyernem.

Az nevet, aki utoljára nevet…


Ossza meg ezt a cikket és kövessen minket facebookon, nekünk ezzel segíthet.


Tisztelettel köszönjük!
A PestiBulvár csapata

8 HOZZÁSZÓLÁSOK

  1. Nekem sok volt Kunhalmi. Sok emberi megnyilvánulásunk van, amely nem tartozik másokra. Nem sorolom.

  2. Az se lett volna nagy tragédia, ha kicsit “szilveszteri” hangulatban mondja el azt a pár mondatot, szinte minden munkahelyen isznak egy pohárral, az év utolsó napjaiban. az is csak egy munkahely, és Kunfalvi Ági is emberből van. nincs semmi, amiért szégyenkeznie kellene. nem kell felfújni egy emberi megnyilvánulást.

Hozzászólás