Így nézett ki Kulcsár Edina plusz 10 kiló felesleggel

A szépségkirálynő annak érdekében, hogy másoknak segítsen megosztott magáról egy kényes képet.

Senki sem szereti mutogatni, ha felszed magára pár kilót, főleg ha az a 10 kilót is eléri. Kulcsár Edina erőt vett magán és kiposztolt magáról egy olyan képet, amin látszik jelentős súlyfeleslege.

,,Sokáig dilemmáztam azon, hogy a most következőket megosszam-e veletek vagy sem. Végül úgy döntöttem, hogy nem érdekel, ha hideget-meleget kapok, mert ha közületek ,,csak” 1 embernek is segíteni tudok ezzel, akkor nekem már megérte!” – írta posztjához a szépség.

,,Körülbelül 1 évvel ezelőtt, elég mély pontra került az életem, ráadásul stressz-evő vagyok, és azt sem mondanám, hogy túl jó genetikával vagyok megáldva. Borzasztóan éreztem magamat ezzel a + 10 kilóval… ( Lásd : első kép )

Edzeni egyáltalán nem volt időm, mert próbáltam a munkába temetkezni. Mindezek közben, szinte az összes létező diétát/tisztítókúrát kipróbáltam, amik egy ideig-óráig jók is voltak, de aztán hamar visszajött az a pár kiló, amit leadtam.

Nagyon csalódott voltam, nem tudtam már mihez kezdeni magammal. Végül rájöttem, mi lehet hosszútávon a megoldás… Ez a sok kudarc ráébresztett arra, hogy nem elég diétáznom, bizony edzenem is kell, mert valószínű nálam nem működik, egyik a másik nélkül. Nagyon nehezen szoktam rávenni magamat, hogy elmenjek edzeni és tegyek azért, hogy végre jól érezzem magamat a bőrömben. ( Éppen ezért még fűztem magamat, hogy valamelyik edzőterembe bérletet vegyek … )
Aztán a sors mindenről gondoskodott!

Valahogy a tudomásomra jutott, hogy pont ebben az időbent, a TRX magyarországi központja indított, egy új megközelítésű alakreform programot, a 12 steps programot. Mivel a Magyarország Szépéről ismertem őket, így tudtam, hogy az ott dolgozók szakértelme megkérdőjelezhetetlen, szóval mondhatni igen hamar rábeszéltem magam.

Ennek már 3 hónapja, hogy elkezdtem ezt a programot, ami megváltoztatta az életvitelemet. Talán úgy is fogalmazhatnék, hogy életem egyik legjobb döntése volt, hogy belevágtam. Fantasztikus ez az edzésforma! Van tematikája, csoportban edzünk tehát nagyon jó a hangulat, mindig izomlázam van ( ami nálam abszolút pozitívum és hihetetlenül eredményes! Őszintén mondom, hogy már nem is tudnám elképzelni, hogy egyedül lemenjek egy edzőterembe, és elkezdjek gépeken edzeni. 8 kilót fogytam 2,5 hónap alatt. De nem is ez a lényeg, hanem hogy rengeteget fejlődtem erőnlétben.  Nagyon szeretem, hogy tudok szabályos fekvőtámaszt csinálni, és hogy az állóképességem is évekkel jobb lett. Sőt! Amire a legbüszkébb vagyok, hogy már párszor fel is tudom magamat húzni a rúdon!  Rengeteget tudnék még írni erről, mert nagyon lelkes vagyok, de azt majd máskor, ugyanis nem hagyom abba az edzést, most hogy vége a 3 hónapnak. Elkezdek egy újat. Egész pontosan a 12 Steps+ programot!  Rengetegen szoktátok kérdezni tőlem, hogy mit ajánlok alakformálásra. Nos, végre tiszta szívemből javasolhatok nektek valamit, ami láthatóan ( 2. Kép ) fantasztikus eredményt hoz” – írta őszintén Edina.

[fb_pe url=”https://www.facebook.com/edinakulcsarofficial/photos/a.788626117844030.1073741829.766851590021483/1483556278351007/?type=3&theater” bottom=”30″]

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!