Sajtos zöldfűszeres cukkini

A cikk szerzője:
Bodrogi Réka a Le Grand Voyage –  A Nagy Utazás bloggere

Előre főzni tudom, sokkal időigényesebb mint megvásárolni valahol a készen kapott ételt.

Annak a híve vagyok, hogy a saját magam készítsem az ételeimet, hiszen ezekbe biztosan tudom mit teszek. Előretervezést, energiabefektetést, kreativitást igényel, azonban az ember teste a jövőben meghálálja, ez biztos. Sokkal jobb egy gondosan elkészített, szinte rám mosolygó ételt megenni, mint olyat amiről tudom hogy a szervezet számára nulla hasznosítható tápanyagot tartalmaz.

A legnagyobb kincsünk az egészségünk, és ha most nem kezdjük óvni, később sokkal nehezebb lesz helyreállítani. Ne utólag kapkodja senki a fejét mikor már kialakult a betegség! Ha nem is teljesen reform módon étkezik valaki legalább ne a sok feldolgozott élelmiszert egye! Abban higgyétek el semmi hasznosítható nincs! Az óra ketyeg… a bomba robbanni fog, ha csak nem teszel érte, legfőképp magadért, és a családodért!

Elkészítés:

2 egész cukkinit kettévágtam, a közepét kikanalaztam. Fűszereztem (só, zöldfűszer) és megszórtam sajttal. Kb 15-20 perc alatt 200 fokon sütöttem.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!