Kulcsár Edina kiakadt, nem érti az embereket

A szépségkirálynő, manapság pedig saját modelliskolájában tevékenykedő Edina egy grimaszos képpel konstatálta problémáját.

Való igaz, hogy sokszor nem egyszerű megérteni, elviselni embertársainkat, ezt Kulcsár Edina is kiírta magából egy sejtelmes Faebook posztban. Igaz, konkrétumokkal nem szolgált a szépség, de azért sejthetően emberi butaságba ütközött. Hát van ilyen, de a kép jó lett!

,,Ki érti manapság az embereket?!  Tegnap, illetve ma is találkoztam olyan emberekkel, akiket egyszerűen nem értek.. Miért dolgoznak olyan helyen, ahol emberekkel kell foglalkozniuk, ha nem értenek hozzájuk, ha nincs türelmük, vagy ha nem tudják a magánéletüket elkülönítve kezelni a munkájuktól. Az ember kedvesen kérdez tőlük valamit és ahelyett, hogy ugyanolyan kedvesen válaszolnának, inkább arrogáns stílusban nyilvánulnak meg, plusz kiül az arcukra az utálat… Én értem, hogy vannak problémáik, de azok mindenkinek vannak és ezt így, akkor sem lehet! Ezzel a magatartással annyira el tudják rontani más emberek kedvét is. Nincs mást tenni, mint megerősíteni magunkat annyira, hogy ezek leperegjenek rólunk. ( Nekem ez a véleményem… Ki kellett írnom magamból!” – írta Edina Facebook oldalára.

[fb_pe url=”https://www.facebook.com/edinakulcsarofficial/photos/a.788626117844030.1073741829.766851590021483/1482641585109143/?type=3&theater” bottom=”30″]

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!