Arcokat potózom! – Ez mégis mit jelent? +VIDEÓ

Igaz, hogy csak éppen elmúlt délután öt, de az az igazság, hogy itt és most mindent bezárok, betiltok, kész ennyi.

Nincs hova tovább. Nincs tovább hova.

Egy társkereső oldal reklámvideójába botlottunk.

A videó alig több egy percnél, tehát végignézhető, élvezhető alkotás – még úgy is, hogy gyakorlatilag arcunkat a tenyerünkbe temetve üljük végig. Kérem tekintsék meg a magyar internet egyik legkiemelkedőbb társkeresős bemutatkozó videóját. Ezt meg kellett osztanunk Önökkel. Ennyi.

Elemezzük? Elemezzük!

Kezdésnek egy ilyen Sliders féle féregjárat-megnyitó hanggal robban be az agyunkba a videó, és végig úgy érezzük 1996-ban járunk. A vágás, a kép, minden. A szép, hogy a filmecske végén fel vannak tüntetve a felelősök. És az évszám; 2015! Nem 1996.

A videón egy tényleg dekoratív női hölgy látható, aki még a ruháitól is megszabadul. Ez a hölgy Halász Annaként mutatkozik be, verses formában, bárki is volt, köszönjük, hogy kitalálta ezt nekünk!

Anna külsőleg egy olyasvalaki, aki általános tapasztalatok alapján, hogy is mondjam nem marad pártában egy házibulin, talált is párt magának, nagy cucc. Egy kevésbé dekoratív valakit összehozni élete párjával, na az már valami. Mindegy.

Hogyan reklámozzunk társkeresőt? Bár párkapcsolatban élő emberrel is lehet – hiszen átjöhet az az üzenet, hogy nini, megtalálja mindenki a párját, csak akkor könyörgöm mutassanak egy párt, aki vidáman sétálgat a Duna parton, nem egy nőt egymagába’! Ez olyan, mintha ő is a repertoár része lenne! Hát ki figyel oda arra, hogy ő már foglalt? Senki.

Kitesznek az ember elé egy szaftos hamburgert majd azt mondják, hogy nem eheti meg?

Ez van uraim. Anna szíve foglalt, ez van.

 

Amúgy valamiért a Besenyő család Evetkéje ugrott be…

Folytatjuk, nincs vége. Néha úgy érezheti az ember, hogy a kép és a hang nem egyezik. Mármint, hogyan lehet ennyire ilyen is meg olyan is?

És akkor az ultimét rímmel szeretnénk zárni.

Ma megtanuljuk a kifejezést, amit a videó adott nekünk; „Arcokat potózom” – ízlelgessük, mit jelenthet ez? Nem tudjuk. A videó alapján a fotózásra, fényképek készítésére asszociálnánk, de a látottak szerint a levegőbe kupakkal az objektíven hadonászás a POTÓZÁS. Vagy majd az internet kitalálja mi az.

Amúgy több lányról is készült videó, érdemes azokat is megnézni. Találjon rá az internet, nekünk ennyi is elég.

„…van egy szép arany híd Pesten, a Margit tán?”

„…életem gyorsvonat nem egy-helyben-álló…”

Potózás mindenütt!

+1: A társkereső vezetője Répás Pál. Értik?

répás pál

 

 

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!