A migránsok után új célpontot talált a Habony-propaganda a választásokig

Konkrétan a civileket. Téged, engem, őt, a szomszédod. Mindenkit, akik nem ők.

A jelek szerint már most januárban beleállt a Fidesz propagandagépezete a másfél-két évente célkeresztbe vett ellenségképbe, amit – lássuk be – a Habony-coke laboratórium kíméletlenül hatékony és érzelemmentes hatékonysággal hadrendbe is állít – a rákosi idők óta nem látott érzéketlen gátlástalansággal.

Ne legyenek illúzióink: Németh Szilárd tegnapi parasztsága, amivel intellektuális képességei szerint simán kiköpte a kendőzetlen nácibeszédet, ami szerint a civileket el kell takarítani, egyáltalán nem a véletlen műve. Amint sosem volt véletlen az elmúlt 6-7 év alatt egy-egy brutális irányvonal köztudatba dobása sem.

finkel2

Ez most sincs másként. Már megszokhattuk: a Fideszben matematikai precizitással kidolgoznak egy ellenségképet, ami vagy bejön, vagy nem – általában sajnos igen -, amivel minél tovább el tudják fedni az állami maffiatevékenységüket.

A projekt szondázására keresnek egy bárdolatlan marhát, jelen esetben Németh Szilárdot,

leveszik a szájáról a kosarat s hagyják kicsit csaholni, majd visszaviszik a közéleti kennelbe és várnak, hogy milyen hatást vált ki a médián keresztül az újabb finkelsteini gyűlöletkampány – mely a jelek szerint ezúttal a sorosozható civilellenállás lesz.

Tehát nem az idegengyűlöletre uszító, hazai viszonylatban jelentéktelen terrorista migránshorda, amivel elég jól elvoltak két, két és félévig, hanem a saját honfitársa, a szomszédja, a magyar köztársaság-ország állampolgára, akinek gondoskodó miniszterelnöke kellene hogy legyen Orbán Viktor.

finkel1

Nos, Orbán Viktor ehelyett úgy döntött, hogy a gyűlöletkampányokból még sosem jött ki rosszul s feltehetően

az elkövetkező választásokig a közéleti rasszizmus mellett döntött,

akár polgári hidegháborús hangulatot generálva az országon belül. Ami nem idegen tőle, konkrétan az akár emberáldozat kockázatát rejtő utcai provokáció, hiszen emlékezzünk a 2015-ben a Keletinél összezsúfoltatott menekültekre, akiket nem engedtek továbbutazni – hátha lesz valami atrocitás, amivel igazolhatnák a már előre megírt forgatókönyvüket.

Minden erőfeszítésük ellenére – bár egy hajszálon múlt – de nem vált be az elképzelésük.

De félre a tréfát.

Az idegent gyűlölő bő kétéves kampány alatt sikerült kihordani az uniós pénzeket a hátsó ajtón oly annyira, hogy Varga Mihály az év elején krétafehér arccal és remegő szájjal jelezte, hogy brutális hiánnyal fenyeget az idei év.

Na ennek elfedésére kell egy új közéleti feszültségforrás, ami óriási felzúdulást, vitákat és egymás torkának esést biztosíthat. S annál jobb politikai bombát keresve sem találhatnak hirtelen, mint két év után újra letámadni a civilszervezeteket, de most már átgondoltan, a kudarc esélye nélkül felkoncolandón –

ebben fog segíteni az ismét Orbán mögé álló negatív kampányok Mengeléje, Arthur Finkelstein.

Nem véletlenül tartja Orbán 2008 óta.

S hogy ezúttal sem ok nélkül, arra ijesztő bizonyíték, hogy a Németh Szilárd által definiált Soros-birodalom álciviljeit pénzelő szervezet(ek) már fel is vették a kesztyűt.

Ennek a szerencsétlen marhának a nyilatkozatára már válaszolt is a Nyílt Társadalom Alapítványok (Open Society Foundations) elnöke, Christopher Stone:

„Magyarországon és szerte a világban is minden eddiginél jobban összepontosítunk arra, hogy helyi csoportokkal dolgozva erősítsük a demokratikus gyakorlatot, jogokat és igazságosságot”.

A visszaszámlálás elindult, Orbán megnyomta a gombot: saját népét vette célba.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!