Nem találod ki, hogy Simicska kit húzott elő a mélyből harcolni! (Tényleg nem!)

A tegnapi nappal leköszönt posztjáról Nyerges Zsolt, a Közgép Zrt. igazgatóságának elnöke és Németh Miklós, a társaság vezérigazgatója – közölte a társaság. Egészen komikus, hogy ki az, aki őt követi majd a poszton.

Dobpergés: Vida Ildikó! Ő maga. Az Asszony! Aki megmásíthatatlan arckifejezésével beírta magát a történelembe, amikor tolmácsot kért André Goodfriend amerikai nagykövethez, akit ki akart osztani. Sejtettük (tudtuk), hogy nem tűnik el a ködben, csak átalakul, mint a különféle anyagok a világűrben.

Vida Ildikó mindenhez ért? Mindenhez is!

Nyerges 2011 óta a Közgép Zrt. igazgatóságának elnökeként irányította a nagyvállalat üzleti stratégiájának megvalósítását. „Mind szakmai, mind üzleti értelemben kiemelkedően eredményes évek állnak mögöttünk. Büszke vagyok a csapatunkra, és arra, hogy a hidak, utak, vasútvonalak építésén keresztül az egész ország infrastrukturális fejlődéséhez hozzá tudtunk járulni. Minden vállalásunkat teljesítettük, mind a megrendelőink, mind a tulajdonosok felé, így ez a pillanat alkalmas arra, hogy a KÖZGÉP stratégiai és operatív vezetését új kezekbe adjuk át” – idézi a leköszönt elnököt a közlemény.

2014 októberében hat magyar kormányzati tisztviselő részére megtagadta a beutazás lehetőségét az Amerikai Egyesült Államok, hivatkozva a 7750-es elnöki proklamációra. Vida Ildikó elismerte, hogy megkapta a pár soros – ügyet, tárgyat, bizonyítékot nem tartalmazó – értesítést, mely szerint belépése az Amerikai Egyesült Államokba nemkívánatosnak minősül, de azt is kijelentette: „semmilyen korrupciós ügynek nem voltam és nem vagyok a részese”.

Ettől függetlenül a NAV elnöki tisztsége túl sok volt neki, így le is mondott, amint erre módja nyílt. Ilyenkor az ember pihenőre megy, hiszen nem akarja, hogy koptassák a nevét úton-útfélen, támadják, megkérdezzék erről-arról, így Simicska bácsi ezekben az esetekben ígéretet tesz arra barátainak, hogy a későbbiekben lesz rá mód, hogy kiteljesedjenek.

Vida ideje most jött el. Egy pillanatig se kételkedjünk abban, hogy a gazemberből rendes fickó lesz, miután összeveszett Orbánnal! A gazember mindig is gazember marad. Élete lesz a mutyi, a simlizés, a taktikázás, a haverok és havernők pozícióba helyezése, a profit végletekig történő maximalizálása.

Simicskából nem lesz szalonna!

 

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!