Kiderült, mikortól folytatják a Twin Peaks-t!!

A "Twin Peaks" work by Shag

Az amerikai Showtime Networks magyar idő szerint este 11-kor közölte a nagyérdeművel facebook-oldalán, mikor tűzi műsorára a nagy sikerű misztikus kultsorozatot a Twin Peakst. (Aminek a címét szerencsére valahogyan nem fordítottak le magyarra – bár ez szórakoztató is lehet, ha esetleg ráérezne arra, hogyan fordították volna le eleink 1992-ben, ne fogja vissza magát, írja meg a kommentben! A legjobbakat közzétesszük.)

2017. Május 21-én lesz megtekinthető este 9-től, igaz akkor csak azok számára akik a tengerentúlon élnek.

Remélhetőleg magyarul is mihamarabb elérhető lesz a széria valamelyik csatornán – ennek utánajárunk még délelőtt, becsszó!

A sorozat egyébként ott fog folytatódni, ahol 25 éve abbamaradt, szerencsére a szereplők nagy része vállalta a folytatást, és ami abszolút jó hír; az eredeti sorozatot is jegyző David Lynch és Mark Frost páros folytatják a munkát, a Showtime pedig teljesen szabad kezet adott az író-rendező duónak, így a minőség garantált.

Nem is beszélve arról, hogy a huszonöt év alatt milyen technikai fejlődés zajlott le a digitális képrögzítésben, így Cooper ügynök és az Északnyugati-átjáró szellemei immár HD minőségben kukkanthatnak be hozzánk. Alig várjuk!

twin peaks1
A képen még a 2016-os visszatérés…

Hivatalosan is elrajtolt tehát a Twin Peaks láz, új információkat pedig a Pesti bulváron kereshetnek!

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!