Gyárfás távozására még Orbán is előkerült

Budapest, 2012. október 25. Orbán Viktor miniszterelnök (b3) üdvözli Gyárfás Tamást, a Magyar Úszószövetség elnökét (b) a kormányfõ és a sportági szakszövetségek vezetõinek egyeztetése elõtt az Országházban 2012. október 25-én. Középen Pákh Imre, a Magyar Asztalitenisz Szövetség elnöke (b2), jobbról Kósa Lajos, a Fidesz ügyvezetõ alelnöke, a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség elnöke (j2) és Marschalek Ákos, a Magyar Asztalitenisz Szövetség alelnöke (j). MTI Fotó: Soós Lajos

Orbán Viktor miniszterelnök pénteken délelőtt az Országházban fogadta Gyárfás Tamást, a Magyar Úszó Szövetség leköszönő elnökét, a Nemzetközi Úszó Szövetség (FINA) alelnökét – tájékoztatta a kormany.hu-t Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője.

Elmondta: a kormányfő nagyra értékeli Gyárfás Tamásnak az elmúlt két évtizedben a magyar úszósport érdekében a kormánnyal összhangban végzett munkáját.

Orbán Viktor a találkozón hangsúlyozta, hogy a sportdiplomata itthoni és nemzetközi tevékenységére a jövőben is kiemelten számít, különös tekintettel a hazai rendezésű idei FINA világbajnokságra illetve a 2020. évi Európa-bajnokságra – mondta a sajtófőnök.

(kép: archív)


Ossza meg ezt a cikket és kövessen minket facebookon, nekünk ezzel segíthet.


Tisztelettel köszönjük!
A PestiBulvár csapata

Hozzászólás