Bréking: kiderült, hol töltötte Orbán az időt, amíg felszívódott

Egy forrásunk szerint Orbán Viktor a nassfeldi osztrák síparadicsomban töltötte szabadidejét, amíg egy egész ország aggódott érte, hiszen elképzelni sem tudtuk, hol lehet.

A Miniszterelnökről fotó nem készült, ellenben nagyon szívesen osztogatott aláírásokat, legalábbis erről tanúskodik egy, a Pesti Bulvár birtokába jutott kép.

Orbán Viktor egy-egy aláírása olykor milliárdokat is érhet, de erről Mészáros Lőrinc talán többet tudna mesélni. Nassfeldben néha méteres hó is esik 1 nap alatt. Reméljük, emiatt a Miniszterelnök Úrnak nem kellett átülnie más kocsijába, ahogy az itthon szokás a belügyminisztériumi útmutatás szerint.

Bízunk abban is, hogy a dekadens nyugat nem fertőzte meg elméjét, és nem akarja Magyarországot jóléti állammá tenni. Kell a frásznak a demokrácia, a munkahely és a tisztességes fizetés!


Ossza meg ezt a cikket és kövessen minket facebookon, nekünk ezzel segíthet.


Tisztelettel köszönjük!
A PestiBulvár csapata

33 HOZZÁSZÓLÁSOK

  • Hova gondolsz? Erről a pókhasú geciről max. egy teknőben csúszást tudok elképzelni. Gyerekkorában lyukas lavorban csúszkált.

 1. Mi van? El volt tünve?! Nem is vettem észre! Egyébként Ausztriában ez a Nassfeld valamiért Grazra emlékeztet!

 2. Remélhetőleg fogyókúrázott is és nem pocakos, hanem nádszál karcsú lesz a müncheni biztonságpolitikai konferencián. 😉

 3. …Gondolta, a kezelés után elmegy egy kicsit zabálni, vedelni a hegyekbe… hogy az erős gyógyszerek jobban felszívódjanak…
  (Szerintem a baján már csak egy jó erős kötél segíthet…)

 4. Megnézte valaki, hol van Nassfeld ? Graz,Klagenfurt,Villach,és onnan 20 km a Stajer Alpokban.
  Arról nem tudok, hogy mennyire van otthon a sielésben,mert semmiylen fotó,video nem készült. Hol voltak a paparazzók ? …vagy őket sem érdekli, vagy nem is ott volt.

 5. Ez a szar, minden évben el lesz játszva, míg ez a mocskos féreg él? Engem egyetlen, egy dolog érdekel, hogy mikor lesz a temetése végre! Azon ott akarok lenni, hogy leköphessem a koporsóját.

Hozzászólás