Kiszivárgott egy, a képviselőknek szánt üzenet a Parlamentből

Nagy baj lehet az Országgyűlés Hivatalánál, ha ilyen üzenetekkel plakátozták ki a Képviselői Irodaházat. Nem is csoda, hiszen a Fidesz és KDNP frakció tagjai előszeretettel hagyják foghíjasan a vagyonnyilatkozataikat.

15934555 10207881320461408 836864217 n

Szemezgettünk egy kicsit az elmúlt évek botrányaiból. A direkt36.hu, kiváló összefoglalókat írt a feledékeny képviselőkről.

  • Tasó László közlekedéspolitikáért felelős államtitkár éveken át elfelejtette bevallani, hogy mennyi földje van. Erről itt olvashatsz bővebben.
  • Fideszes és KDNP-s képviselők előszeretettel feledkeznek meg az állami támogatások bevallásáról. Mondjuk, egy normális országban nem kap állami támogatást egy országgyűlési képviselő biznisze.
  • Becsó Zsolt a Fidesz egyik legrégebbi rókája Nógrád megyében: 1998 óta parlamenti képviselő, és összesen 12 éven keresztül volt a Nógrád megyei Közgyűlés elnöke. De azért időnként elfejt 10 milliókról beszámolni.

Nem véletlen hát, hogy egy ilyen plakát szükséges ahhoz, hogy az országot vezető honatyák és honanyák emlékezzenek alapvető kötelességeikre.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!