Fidelő – a 2/3-os bűnlajstrom

Elképesztő listához jutott a pestibulvar.hu. Fideszes korrupciós gyűjteményt fújt be a szél.
Olyan 2010-2016-ig terjedő időszakra vonatkozó lista került lapunk birtokába, amely a jelenlegi kormánypárt különböző korrupciós ügyeit, hibáit és fellelhető protekcionizmusát mutatja be felsorolásszerűen. Nem tévedés: a lista 834 sort tartalmaz.

A Pesti Bulvár szerkesztősége úgy döntött,hogy nyilvánosságra hozza a kapott anyagot. Merész vállalkozás, tudjuk. Egy ilyen művelet, nyilván felhívja ránk majd azok figyelmét is, akik eddig ügyet sem vetettek a tevékenységünkre.

Tekintve, hogy mindenki, aki nálunk ír, elkötelezett a sajtó teljes szabadsága mellett, kötelességünknek érezzük, hogy bármilyen kockázatos is, de belevágjunk. Úgy döntöttünk, külön rovatot hozunk létre, ahol naponta frissülő adatokat jelenítünk meg. Addig, amíg végére nem érünk a sornak.

Reméljük tetszeni fog…


Kérjük, ossza meg ezt a cikket, és likeoljon minket a Facebookon! Nekünk ezzel segíthet.


Tisztelettel köszönjük! A Pesti Bulvár csapata
 • Berkes Laca

  Nagy örömmel olvasnám !

 • Engem is érdekelne ez a lista. Ha okosan hozzátok nyilvánosságra, talán még a vér Fideszeseket is elgondolkodásra kényszerítitek.

 • Pál Pay

  hun van hát?

 • Illés Mihály

  MIÉRT NEM ADJÁTOK KÖZRE???!!!

 • Adam Schillinger

  Itt szeretném megköszönni azt a gyönyörű cikket amit a buszbalesethez írtál. Egy igazi kis takony vagy. Gondolom nem én vagyok az első aki közli veled ezért vettétek le. Félned felesleges senki nem alacsonyodik a szintedre.