Lebuktál, Amerika!

Orbán nem először bújik civil szervezet bőrébe, és hozza a tőle megszokott formát, amennyiben az „amőboid” is egy forma.

Úgy látszik, vannak olyan témák, kinyilatkoztatások, amik már a minden korrektséget zsigerből elvető vezér sem szeretne csak úgy, nyersen az ország, és főleg a világ képébe vágni, így áthangszerelteti azokat „civiljei” hangjára. Mivel tudjuk, hogy van az a pénz, amiért a szájba adott vélemény annyira át tud járni némelyeket, hogy szinte már a sajátjuknak érzik, így természetesen sorbaállás van erre a nemes szerepre. A mai választott a mindig elvtelenül hű „Honfoglalás 2000” mélyen civil egyesület, akik fontosnak tartották megosztani a közzel nézeteiket Hosszú Katinka ügyben.

Szilvásy György – aki nem azonos Gyurcsány egykori titokminiszterével – a fent említett civilek szószólója. Szilvási a Fidesz-retorika értelmében, sutba dobva minden tárgyilagosságnak még a látszatát is – először is igyekszik „lekaraktergyilkolni” 2016 legeredményesebb úszónőjét, aki nem mellesleg – persze csupán a kiszúrás okán – nem átall magyar színekben indulni a versenyeken, és aki miatt oly sokszor kell végighallgatni a világ sportot kedvelő millióival egyetemben Szilvásynak is a himnuszunkat. Szegény Katinka nem tudhatta, amikor úszni kezdett, hogy egyszer nem lesz komilfo, jó hírünket terjeszteni, méghozzá Orbántól nemcsak függetlenül, de ne adj isten éppen ellenére.

„Hosszú Katinka remekül szerepelt a rövidpályás világbajnokságon, igaz, az NB II színvonalú versenyen a sportág legjobbjai nem indultak” – áll az egész Magyarországon világhírű Honfoglalás 2000 MTI-hez eljuttatott közleményében.
Érdekes állítás ez a ma Magyarországán, ahol nemrég eufórikus hangulat söpört végig az országon, amikor a nemzeti 11 három nem túl sikeres mérkőzést követően végleg búcsút inthetett egy időre a sok-milliárddal megtámogatott fociálomnak. Nem beszélve a stadion-őrületről, amit leginkább – más híján – harmad- negyedosztályú fűkoptatók kapnak ajcsiba a szotyiköpködés nagymesterétől.

Az orbáni retorika szabályait követve a Honfoglalás 200 frontembere összeesküvés-elmélettel folytatja közleményét:
„Mr. Tusup jól tudja, ha zavart kelt a sportágban, s a jövő évi budapesti világbajnokságon gondok akadnak, akkor Los Angelesnek jelentősen megnőnek az esélyei a 2024-es Olimpia megrendezésére. Az agresszív amerikai politika most már a sporton keresztül is támadja Magyarországot, Európát.”

Hurrá! Feltámadt halottaiból Rákosi elvtárs Szabad nép című országos propagandalapja, mert ilyen fogalmazás a coca-cola mámorban fetrengő, mocskos, rothadt amerikai imperialistákról, és az ő piszkos finánctőkéjükről legutóbb ott volt olvadható. Úgy van, elvtársak, „Tovább a lenini úton!”. Emberek! Újabb harcolni való a láthatáron! Lovat nyergelj, szablyát fenj, irány Amerika! Minden magyarok várba tartó vezére újabb ellenséget talált ki a benne-, a neki hívőknek!

Ha csak rájuk vonatkozna ez az őrület, akkor semmi bajom nem lenne, küzdjön, akinek ez életcél, de sajna minket, többieket is vonszolnak magukkal, hiszen bármennyire is kettészakadt ez a kis ország, jogilag egy egységnek számít, így amit a mini(szter)elnök tesz, mindannyiunkra árnyékot vet.
A közlemény végére tartogatja Szilvásy a kioktató-elrettentő konklúziót:
„Jó lenne, ha úszóink belátnák – és átlátnának a szitán – hogy a felfordulás nekik árthat a legjobban. Vágyuk, hogy magyar közönség előtt versenyezhessenek elúszhat, elmaradhat a siker, s vele együtt minden követelésük. A versenyzők működjenek együtt a szövetség vezetőivel, a budapesti VB sikere érdekében! Aki pedig erre nem hajlandó: elmehet például Amerikába, ott is versenyezhet magyar színekben – nem tartjuk vissza!”

Vagyis, akinek nem tetszik a Fidesz-droid vezetők által kijelölt út, az legyen bármennyire sikeres, öregbítse bármilyen módon a magyarság hírét a nagyvilágban, fel is út, le is út! Mehet világgá, egy szó, mint száz: Brezsnyev elvtárs visszajött, így lett a „Tovarisi konyecből” alig negyed század alatt Tovarisi drásztvujtye!


Ossza meg ezt a cikket és kövessen minket facebookon, nekünk ezzel segíthet.


Tisztelettel köszönjük!
A PestiBulvár csapata
OSZD MEG!
Városi Kurir, nem arcoskodás, ars poetika: Minden, amiről tudnod kell,hogy tudatosan dönthess, élhess. A tájékozottság létérdek, és most valóban a "lét a tét".