Lebuktál, Amerika!

Orbán nem először bújik civil szervezet bőrébe, és hozza a tőle megszokott formát, amennyiben az „amőboid” is egy forma.

Úgy látszik, vannak olyan témák, kinyilatkoztatások, amik már a minden korrektséget zsigerből elvető vezér sem szeretne csak úgy, nyersen az ország, és főleg a világ képébe vágni, így áthangszerelteti azokat „civiljei” hangjára. Mivel tudjuk, hogy van az a pénz, amiért a szájba adott vélemény annyira át tud járni némelyeket, hogy szinte már a sajátjuknak érzik, így természetesen sorbaállás van erre a nemes szerepre. A mai választott a mindig elvtelenül hű „Honfoglalás 2000” mélyen civil egyesület, akik fontosnak tartották megosztani a közzel nézeteiket Hosszú Katinka ügyben.

honf2

Szilvásy György – aki nem azonos Gyurcsány egykori titokminiszterével – a fent említett civilek szószólója. Szilvási a Fidesz-retorika értelmében, sutba dobva minden tárgyilagosságnak még a látszatát is – először is igyekszik „lekaraktergyilkolni” 2016 legeredményesebb úszónőjét, aki nem mellesleg – persze csupán a kiszúrás okán – nem átall magyar színekben indulni a versenyeken, és aki miatt oly sokszor kell végighallgatni a világ sportot kedvelő millióival egyetemben Szilvásynak is a himnuszunkat. Szegény Katinka nem tudhatta, amikor úszni kezdett, hogy egyszer nem lesz komilfo, jó hírünket terjeszteni, méghozzá Orbántól nemcsak függetlenül, de ne adj isten éppen ellenére.

„Hosszú Katinka remekül szerepelt a rövidpályás világbajnokságon, igaz, az NB II színvonalú versenyen a sportág legjobbjai nem indultak” – áll az egész Magyarországon világhírű Honfoglalás 2000 MTI-hez eljuttatott közleményében.
Érdekes állítás ez a ma Magyarországán, ahol nemrég eufórikus hangulat söpört végig az országon, amikor a nemzeti 11 három nem túl sikeres mérkőzést követően végleg búcsút inthetett egy időre a sok-milliárddal megtámogatott fociálomnak. Nem beszélve a stadion-őrületről, amit leginkább – más híján – harmad- negyedosztályú fűkoptatók kapnak ajcsiba a szotyiköpködés nagymesterétől.

honf4

Az orbáni retorika szabályait követve a Honfoglalás 200 frontembere összeesküvés-elmélettel folytatja közleményét:
„Mr. Tusup jól tudja, ha zavart kelt a sportágban, s a jövő évi budapesti világbajnokságon gondok akadnak, akkor Los Angelesnek jelentősen megnőnek az esélyei a 2024-es Olimpia megrendezésére. Az agresszív amerikai politika most már a sporton keresztül is támadja Magyarországot, Európát.”

Hurrá! Feltámadt halottaiból Rákosi elvtárs Szabad nép című országos propagandalapja, mert ilyen fogalmazás a coca-cola mámorban fetrengő, mocskos, rothadt amerikai imperialistákról, és az ő piszkos finánctőkéjükről legutóbb ott volt olvadható. Úgy van, elvtársak, „Tovább a lenini úton!”. Emberek! Újabb harcolni való a láthatáron! Lovat nyergelj, szablyát fenj, irány Amerika! Minden magyarok várba tartó vezére újabb ellenséget talált ki a benne-, a neki hívőknek!

honf5

Ha csak rájuk vonatkozna ez az őrület, akkor semmi bajom nem lenne, küzdjön, akinek ez életcél, de sajna minket, többieket is vonszolnak magukkal, hiszen bármennyire is kettészakadt ez a kis ország, jogilag egy egységnek számít, így amit a mini(szter)elnök tesz, mindannyiunkra árnyékot vet.
A közlemény végére tartogatja Szilvásy a kioktató-elrettentő konklúziót:
„Jó lenne, ha úszóink belátnák – és átlátnának a szitán – hogy a felfordulás nekik árthat a legjobban. Vágyuk, hogy magyar közönség előtt versenyezhessenek elúszhat, elmaradhat a siker, s vele együtt minden követelésük. A versenyzők működjenek együtt a szövetség vezetőivel, a budapesti VB sikere érdekében! Aki pedig erre nem hajlandó: elmehet például Amerikába, ott is versenyezhet magyar színekben – nem tartjuk vissza!”

Vagyis, akinek nem tetszik a Fidesz-droid vezetők által kijelölt út, az legyen bármennyire sikeres, öregbítse bármilyen módon a magyarság hírét a nagyvilágban, fel is út, le is út! Mehet világgá, egy szó, mint száz: Brezsnyev elvtárs visszajött, így lett a „Tovarisi konyecből” alig negyed század alatt Tovarisi drásztvujtye!

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!