Itt a bizonyíték, hogy a Fidesz hazudik. Mégiscsak közpénzen kampányoltak?

Emlékeznek még, amikor Kósa (kupakos, ööö.., alapítvány) Lajos azt találta mondani egy interjúban, ami a „menekültkvótás” népszavazás kapcsán készült vele az ATV Egyenes Beszéd című műsorában, hogy ” Kósa Lajos: Öö…az a kormány kiadása. És azt gondolom, hogy egy ilyen kulcskérdésben..Kálmán Olga: Kormánypénzen kampányolnak? Kósa Lajos: Mi nem kampányolunk!” ?

Mi is emlékszünk. Nos, ha Kósa Lajos nem hazudott volna ekkora égbekiáltóan nagyot, most nem lenne itt ez a kis szösszenet. De itt van. Ezért tisztelettel szeretnénk megkérdezni Kósa képviselő urat, hogy mivel magyarázza a lenti képkivágást, ami csak egy részletet ábrázol a sok-sok kormánypropagandából ugyanezen a lapon?

Emlékeztetőül, amikor a műsorvezető ugyanebben a műsorban szembesítette azzal, hogy ami most folyik, az a Fidesz politikai állásfoglalása közpénzen, miközben hivatalosan nincs is kampány, a T. frakcióvezető úr ezt válaszolta:

„Nem. Ez a kormányé. Hát ne keverje össze a kormányt a Fidesszel meg a frakcióval!”

fidesz1Rendben. Nem keverjük. Mi nem. Önök keverik. Most vagy az van, hogy a kormány fizet a Fidesznek, hogy az népszerűsítse a kormány tevékenységét a saját Facebook oldalán, vagy az van, hogy a kormány mégis közpénzen kampányolt a Fidesznek, vagy az van, hogy egy gonosz „migráncs” feltörte a Fidesz lapját és kormánypropagandát posztolt aljasul. Mi az utóbbira szavazunk. Szeretnénk világossá tenni a Tisztelt Olvasók számára, hogy bárhogy is nevezzük, kormány, frakció, párt, vagy akármi, a helyzet az, hogy mindegyik a Fidesz. Tudja ezt Kósa Lajos is. Nekünk világos, hogy ez a kampány közpénzből folyt a Fidesz érdekében. Ezt gondoljuk. Nehéz lenne mást.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!