Ördög Nóri beintett a tökéletes karácsonynak

Ördög Nóri mióta édesanya lett, többször felszólalt, olyan dolgok mellett, amiről általában az emberek, legtöbbször a nők nem akarnak beszélni, mert nem fér bele az idilli normába.

Májusban jelent meg a műsorvezető első könyve, amiben őszintén beszél a meddőségről, erőt adva a hasonló problémával küzdő pároknak. Blogjában gyakran hoz fel olyan, mindennapi témákat, amit kevesen mernek bevallani, fókuszálva arra, hogy az anyaság nem mindig mosoly és boldogság.

Bármennyire is igyekszem előre dolgozni, az utolsó pillanatban mégis mindig rám omlik a karácsony és maga alá temet.

Nóri ezúttal nem blog bejegyzésben, hanem egy hosszabb Facebook posztban írta le karácsonyi tapasztalatait, felidézve a múltat.

,,Idénre végre megfejtettem: a tökéletes karácsony ugyanolyan illúzió, mint a tökéletes anyaság. Mindig lesz olyan a környezetedben, aki mindent sokkal szebben, jobban, tökéletesebben csinál, és ha beledöglesz is, hogy nálatok is minden kifogástalanul sikerüljön, akkor is mindig azt fogod érezni, hogy lehetett volna még szebben, még jobban, még tökéletesebben. És igen, tudom, hogy az ünnep nem a külsőségeitől lesz az, ami, hanem attól, amit a felmasnizott keretekbe beletöltünk, én valahogy mégis nehezen engedem el azt a kicsit már kopottas képet gyerekkorom tökéletes karácsonyairól” – írta a műsorvezetőnő.

[fb_pe url=”https://www.facebook.com/OrdogNora/photos/pb.163316047077085.-2207520000.1482763382./1280061075402571/?type=3&theater” bottom=”30″]

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!