Nagyon súlyos vádakkal illették a Fideszt – összejátszottak egy terroristabarát bűnözővel?

„Az urizáló fideszelit egy terroristákat is pénzelő bűnözőt engedett Magyarországra, most pedig összevissza hazudozik arról, hogyan adta el saját zsebre Magyarország polgárainak biztonságát” – írja közleményében Demeter Márta MSZP-s képviselő.

Demeter szerint a Külügyminisztérium és a Belügyminisztérium már annyi mindent hazudott Gaith Pharaon ujjlenyomatáról, hogy ennek csak egy oka lehet: így próbálják leplezni, hogy a fideszes körökkel üzletelő terroristabarát bűnözőt a kormányzat politikai utasítására érdemben nem ellenőrizték. Csak ez adhat magyarázatot arra, hogy a magyar hatóságok bármit elhisznek egy bűnözőnek, és abszurd udvariaskodást tanúsítanak a vízum és a tartózkodási engedély kiadása során.

Felgöngyölítik az ügyet

„Az MSZP politikusai mindent megtesznek, hogy kiderüljön: ki és milyen okból adott politikai utasítást arra, hogy egy terroristákkal is kapcsolatot tartó, nemzetközi szinten körözött bűnözőt engedjenek be Magyarországra? Ki irányította úgy a magyar állam eszközrendszerét, hogy egy terroristákat is pénzelő csaló Orbán Viktor legbelsőbb köreivel üzletelhessen?” – tette hozzá a képviselő.

A közleményben az áll: Magyarországnak semmilyen haszna nem származott Pharaon beutazásából. A magyar embereknek csak a szégyen maradt és a kiszolgáltatottság. Bizonyos dolgok sohasem évülnek el. Hamarosan eljön az idő, mikor az urizáló fideszes elitnek vállalnia kell a felelősséget azért, hogy egyéni üzleti érdekből eladták Magyarország biztonságát!

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!