Adományozni akart, de csak a ripacskodásig jutott el a fideszes pubi

Emlékszünk még Nyitrai Zsoltra, aki megvédi a hazát? Ha nem, akkor bemutatjuk, hogy miként is feszül védőhálóként országunk fölé a fideszes képviselő aurája. Az erről szóló Ellenszél cikket itt olvashatod.

pubik

Ezúttal azonban Nyitrai nem az országot védi meg Simicskó István honvédelmi miniszterrel, hanem adományoz. De nem akárhogy, hanem olyan igazi fideszes, urizáló, önverős módon. Így:

nyitrai

Az, hogy anyuka bejglijét viszi, még elnézzük, bár ez a csóka tipikusan az a forma, akinek még hétköznaponként is anyuci főzi a kakaót, ha hazamegy a parlamentből, de hogy ez mennyire amatőr húzás volt kommunikációs szempontból, arra nincsenek szavak.

Egyrészt, mi a frászért van öltönyben? Kit érdekel, hogy mennyire fontos ember, mennyire mutat jól, ha az a célja, hogy adományozzon? Másrészről, a természetesnek tűnő képbeállítás egy akkora kamu, mint maga az adományozás. A mentőautó belsejéből, oldalról lekapni a képviselőt, aki azért tisztán látszik, előre kialakított kompozícióra vall.

Vigyen bejglit! Nagyon aranyos gesztus. Viszont, ha ezt Facebookon hirdeti a megnyakkendősödött, beállított fotójával, akkor a hitelességét már önmagában is elvesztette, és elmehet a búsba!

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!