Bűncselekményt követtek el Orbán Viktor nevével

fotó: 444.hu

Valaki úgy érezte, nem teljes az az interjú, amit Orbán Viktor miniszterelnökkel készített a Fejér Megyei Hírlap, ezért átírta annak néhány sorát. Minden bizonnyal az elkövető nem érezte át a NER szellemét karácsonykor, ezért elégedetlenségét egy bűncselekmény foganatosításával kívánta érzékeltetni.

A lap az alábbi közleményt adta ki:

„A Fejér Megyei Hírlap mai számában megjelent, Orbán Viktor miniszterelnökkel készült interjút ismeretlen tettesek meghamisították. Olyan mondatok kerültek a beszélgetés szövegébe, amelyeket a kormányfő nem mondott. A Pannon Lapok Társasága minden érintettől elnézést kér, és megteszi a szükséges jogi lépéseket. Az interjú eredeti és teljes formájában itt, a honlapunkon olvasható.”

Az interjúba az alábbi módosítások kerültek:

„… mi kikértük az emberek véleményét, BÁR NEM ÉRDEKELT MINKET”

„… és az ápolónők bérét 2017-ben és 2018-ban is folyamatosan emeljük. A KÓRHÁZI HULLÁK SZÁMA IS EMELKEDIK.”

„A korrupciós vád mint politikai lejárató eszköz teljes mértékben megszokottá vált. MI IS HASZNÁLJUK.”

„Azt kívánom, hogy MINÉL TÖBBEN TALÁLJANAK VISSZA A KARÁCSONY POGÁNY ÉRTELMEZÉSÉHEZ, hiszen mégiscsak a Megváltó születését várjuk.”

Bizonyára nem véletlen, hogy a Pannok Lapok lapcsoport egyik számában történik mindez, hiszen éppen idén kerültek a miniszterelnök jóbarátja, Mészáros Lőrinc cégéhez a kiadó vidéki lapjai (Dunaújvárosi Hírlap, Fejér Megyei Hírlap, Napló, Vas népe, Zalai Hírlap, Somogyi Hírlap).

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!