Így karácsonyoznak a celebjeink

December 24-én elkezdik ellepni a közösségi oldalakat a karácsonyi posztok, kinek vannak szebb díszei, kinek magasabb a karácsonyfája.

Ebből természetesen sztárjaink sem maradnak ki. Nézzük meg, ők hogy ünnepelnek:

Győzike nagyobbik lánya Gáspár Evelin, szerelmével és kutyusukkal pózolnak a karácsonyfa előtt, ami alatt láthatóan sok ajándék van.

Merry Christmas ????????❤️???? thanks for ???? @dambrosiafashion

A photo posted by GE (@evelingaspar) on

Látszik, hogy a sztárpárnál, ahogy tőlük megszokhattuk bolondozással telik a karácsony is. Idén először hármasban ünnepelnek, kisfiúkkal Nátánnal.

Kiszel Tünde és lánya Donatella, igazán kreatív módon kívánnak boldog karácsonyt Instagram közösségi oldalon, egy karácsonyi díszes keretbe szerkesztették magukat. Ők nem mutogatják mekkora karácsonyfát vettek.

MINDENKINEK ÁLDOTT, BÉKÉS, BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNUNK SZERETETTEL! ????????????????????????

A photo posted by www.kiszeltunde.hu ????????????????❤️ (@kiszeltunde) on

A fitneszcsaládról az a hír járta, hogy bérlik egy múzeumból a karácsonyfájukat, amit egyébként Norbi meg is erősített. Sőt, még egy karácsonyi fotózásra is elmentek.

Bár Weisz Fanni modell körül mostanában nem volt nyugodt a légkör, eltávolodott édesanyjától, és mindenben csak párjára hallgat, ezt pedig nehezteli a család. De úgy tűnik boldogan és jókedvűen ünnepli a karácsonyt.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!