Kiderült, hogy hol folytatja Messi

A barcelonai brazil csapattárs szerint az ötszörös aranylabdás argentin Lionel Messi nem fog meglepetést okozni a futballvilágnak.
Mint ismert, 2018-ban lejár az ötszörös aranylabdás argentin labdarúgó, Lionel Messi szerződése az FC Barcelonánál. A futballvilág jó ideje találgatja, hogy miként alakul minden idők egyik legjobb játékosának sorsa azután. Csapattársa, a brazil Neymar a Goal.com-on megjelent rövid Sao Pauló-i interjúban minden találgatás végére pontot tesz.

– Messi hamarosan aláírja új szerződését a Barcelonánál – fogalmaz kategorikusan a csatártárs.

A még mindig csak 29 éves katalán karmester Neymar várakozásai szerint nagyon rövid időn belül meg fog tudni egyezni új, hosszú távú szerződése minden egyes részletéről, ez számára nem is lehet kérdéses, annak ellenére sem, hogy a közelmúltig nem volt ez ügyben egyeztetés az argentin és a klub elnöke, Josep Maria Bartomeu között. A nyár folyamán lapinformációk szerint volt is kísérlet a kontraktus meghosszabbítására a klub részéről, de Messi nem csapott a vezetés kezébe akkor. Az elnök ellenére folyamatosan adja ki optimista nyilatkozatait, melyek szerint Lionel Messi pályafutása végéig a gránátvörös-kékeknél marad.

 

A teljes cikk az MNO-n olvasható.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!