Kulcsár Edina Facebookon kér rajongóitól párkapcsolati tanácsot

Kulcsár Edina Facebookon tette közzé, miszerint párkapcsolati tanácsokat vár azoktól, akik komoly kapcsolatban élnek vagy házasságban.

Az oka pedig a felhívásnak, hogy nem szeretné, ha szerelmével kihűlne kapcsoltuk. -Azt szokták mondani, hogy ,,ahol egyszer tűz volt, ott mindig lesz parázs” , de én nem szeretném megvárni a parazsat! Azt szeretném, ha mindig lobogna a tűz! – fogalmazott a szépség.

Kulcsár Edina mindig őszinte posztjairól volt népszerű, de ilyesfajta kitárulkozás még tőle is váratlanul jött. A poszt kiírása három opciót vet fel:

  1. Kapcsolatuk válságba került, és nem tud jobb megoldást találni arra, hogy megoldják, minthogy Facebook követőitől kér segítséget.
  2. Annyira szerelmes, bele se mer gondolni abba, hogy mi lesz, ha már nem ég a tűz, hiszen korábban már tapasztalt olyat, hogy elmúlt a nagy szerelem, és ezt szeretné elkerülni.
  3. Így akar Facebook aktivitást generálni.

Aki kíváncsi, hogy milyen ötletek érkeztek Edinának, itt egészben elolvashatja a posztot:

[fb_pe url=”https://www.facebook.com/edinakulcsarofficial/photos/a.788626117844030.1073741829.766851590021483/1440897095950259/?type=3&theater” bottom=”30″]

Kulcsár Edina nevét a Miss World Hungary kapcsán ismerhettük meg, ahol a legszebb lánynak választották. Népszerűségét pedig csak az dobta meg igazán, hogy a nemzetközi Miss World 2014-es finálé napján bekerült a legszebb öt közé majd a koronázás során első udvarhölgyként szólították és később ő lett Miss Europe is. Azóta műsorokban szerepel, elindította saját kollekcióját és modell iskoláját.


Ossza meg ezt a cikket és kövessen minket facebookon, nekünk ezzel segíthet.


Tisztelettel köszönjük!
A PestiBulvár csapata