Karácsonyra a Fidesz visszahozta az ötvenes éveket

Jó, hogy nem a Mikulás adja, de azért figyelni kell a képviselőt "véletlenül" el ne tegye a gyerekeknek szánt ajándékot.

Józsefvárosban járt a Mikulás, aki megtekintette a gyermekeket. Legalábbis a képek szerint amit a Józsefváros c. helyi lap közölt. Az ajándékokat már a helyi politikusok osztogatták, igazuk van, jó előre rá kell szoktatni a kölyköket arra, hogy tudják hol a helyük, meg ki az úr.

hehehe
A narancssárga pulóver nem véletlen – a komcsi piros ruhás Mikulás csak egy kis valamit ad, bezzeg a „bácsi” a NARANCSSÁRGA pulóverben úgy szórja a nagy ajándékokat, mintha nem lenne holnap.

A Mikulás különben is pirosban van, az meg ilyen elfajzott szoci szín. Egyébként meg szakállas, amire meg úgy is asszociálhatnánk, hogy valami pedofil libsi.

Tanulság: A Mikulás csak akkor oszthat ajándékot, ha az legalább Erzsébet-utalvány, vagy a szakáll alatt minimum(!) Harrach Péter „mosolyog jókedvűen”.

izé
Nagy az öröm, ha az elvtársak meglátogatják a kis pajtásokat.

Erős Rákosista 50-es évek-kontent a Józsefváros c. lapban: „A Szivárvány Tagóvodában a Mikulással együtt Vörös Tamás adta át a kicsiknek az ajándékcsomagokat. Az óvodások versmondással hálálták meg a meglepetést.”

hehehe
Gyere kis gyermek, itt a csoki. Aztán szépen rám szavazol vagy kilakoltatlak!

Egyébként meg külön elfajzott amerikás dolog az, hogy karácsonykor egy mikulásruhás fazon ültetgeti az ölébe a kicsiket, nálunk Jézuska van. Nálunk a Jézuska hozza az ajándékokat. Magyar földre Magyar Jézuskát!

Tanulság 2; Ajándékokat csak Fideszes Jézuska osztogathat. Mondjuk egy beöltözött Bayer Zsolt.

(képek: jozsefvaros.hu)

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!