Tóth Gabi mellei és mentoráltja Opitz Barbara nyerte az X-Faktort

Most már tényleg megdőlt az X-Faktor férfiátka, ami annyit takart, hogy az első három évadot hímnemű egyedek nyerték, azonban az utolsó hármat nők, így egálban vannak, ha a nemeket nézzük. De hogy is volt ez a 2016-os X-Faktor? Mennyit keresett három hónap alatt a nyertes? Kiderül!

Amikor már azt gondolja az ember, hogy a háta közepére se kíván még egy tehetségkutatót, akkor az RTL Klub előáll egy új zsűrikészlettel, ami az eddigi évekhez képest felüdülés volt.
Úgy is mondhatjuk, hogy az X-Faktor képes volt haladni a korral és olyan párbeszédeket bevállalni, amire korábban nem volt precedens, mint például, amikor egy adáson át a ByeAlex és Gáspár Laci South Park elemekkel tarkították a műsort. Amit egyébként Mari néni valószínűleg nem érthetett, elég, hogy az sms-t el tudja küldeni, de ettől függetlenül jót tett a műsornak.

A mentorok ma is kitettek magukért! Hamarosan folytatjuk a duettekkel! #xfaktorhu

A photo posted by X-Faktor (@xfaktorhun) on

Ahogy Puskás Peti is, akit sokan egyszámos előadóként tartanak számon, közben pedig olyan versenyzőket sikerült kiválogatnia akikkel egyedüliként, két énekessel jutott be a döntőbe. Sőt még az is kiderült róla, hogy jó arc, és az első adáshoz képest a stílusát is megtudta mutatni, ami van!

Ha már mentorok, gondolta volna valaki, hogy Gáspár Laci viszi a hátán az első két adást, és reakcióival, kommentjeivel feldobja a műsort? Szerintem kevesen, de hiába a gyors beszéd, igenis szórakoztató volt, amit ezért az RTL Klub megajándékozta őt egy műsorral, a Playback párbajjal, amit Szabó Zsófival vezetnek.

ByeAlex volt talán a legkritikusabban fogadott zsűritag, aki az együtteseket kapta. Az történt, hogy saját stílusában maradva, sikerült ellenbizonyítania azt a sok skatulyát, amit ráragasztottak az Eurovíziós Dalfesztivál alatt, majd rajtahagyták. Márta Alex végig hű volt önmagához, az ő bekezdését, pedig zárhatjuk azzal, hogy megosztó személyisége, külseje van, ami valakinek tetszik, van akinek nem.

A következő duettet Tóth Gabi és Opitz Barbi énekli! #xfaktorhu

A photo posted by X-Faktor (@xfaktorhun) on

Végére hagytuk a dicső dívát, aki kicsit magából is kivetkőzve olyan mentoráktokat választott maga mellé, ami számára is kihívás volt. Nem más ő, mint Tóth Gabi, aki egyébként Totova művésznéven folytatja tovább zenei pályáját, ezzel jelképezve a stílusváltást. Csak sikerüljön már neki tehetségét kitolnia a klisékből.

De azért vele kapcsolatban ne felejtsük el, hogy mentoráltja Opitz Barbara nyerte meg a 2016-os X-Faktort, aki 15 millió forintot dughat zsebre 17 évesen. Az óriási hajkoronával rendelkező lány Mata Ricsivel és Gorbunov Dimitrij-vel jutott be a döntőbe, akik közül először az orosz származású fiú hagyta el a színpadot, végül pedig a 15 éves Ricsi és Barbi maradtak ketten. Ahogy Istenes Bence nagyon hosszúnak tűnő várakozás után kimondta a nevet, Tóth Gabi és Opitz Barbara a földre rogyva örültek a sikernek, ami három hónapba került és bizonyára rengeteg munka volt benne. Mindenesetre 15 millióért három hónap kemény munka, igencsak jól hangzik így magyar viszonylatban.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!