Ízléstelen visszaélés a beteg Schumacher képével – egymillió euróért

Egymillió eurós összegért kínáltak Michael Schumacherről készült fotót különböző médiumok számára. Ügyben nyomozás indult. A rekordbajnok menedzsmentje eközben új kezdeményezést indított, s egyúttal jelezte, marad a hírzárlat az exversenyző állapota kapcsán.

A német vip.de című portál arról számolt be, hogy egy ismeretlen tettes titokban fényképet készített a közel három éve súlyos balesetet szenvedő, jelenleg is svájci otthonában ápolt Michael Schumacherről. Az RTL televíziónak az ügyészség megerősítette, nyomozást indítottak az ügyben. Az elkövető a hírek szerint több szerkesztősének is felajánlotta a kérdéses képet, melyért 1 millió eurót kért.

„Egy ismeretlen személy titkos módon készített fényképet kínált Michael Schumacherről a kiadóknak, s ezt magas pénzösszeg fejében kínálta publikálásra” – nyilatkozta Offenburg ügyészségének szóvivője.

A vip.de portálnak az egyik kiadó munkatársa azt nyilatkozta, az eladásra kínált képen Schumacher a betegágyán volt látható, és a fotót közvetlen közelről készítették róla.

 

(kép: illusztráció – forrás: m4sport.hu)

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!