480 gyermeken segít idén karácsonykor az MSZP

Kunhalmi Ágnes budapesti,- és Molnár Gyula országos MSZP elnök ajándékokkal (Fotó: Koszticsák Szilárd MTI)

Az MSZP mai sajtótájékoztatóján Hiller István választmányi elnök, és Molnár Gyula a párt elnöke egy bejelentette, hogy olyan akciósorozatot indítanak, mellyel segítenek a nélkülöző magyar családoknak.

Már Karácsonyra a párt az aktivisták és képviselők segítségével 480 családhoz juttat el ajándékcsomagokat. A csomagok személyre szabottan lettek összeállítva, így a gyerekek szenteste a vágyott ajándékokat fogják megtalálni, de minden családhoz eljut az MSZP egységcsomagja, ami segíti a családokat az Ünnep méltó megrendezésében, valamint sikerült összegyűjteni másfél tonna élelmiszert is.

Molnár tudja, hogy ez csepp a tengerben, mivel 2010 óta egymillióval nőtt a szegények száma az országban, a jövedelmi különbségek nagyobbak, mint bármikor, amiről a kormány tehet, mert „fordított Robin Hoodként” amit a szegényektől elvesz, azt odaadja a gazdagoknak.

 

[fb_pe url=”https://www.facebook.com/mszpfb/videos/1293878587336535/” bottom=”30″]

 

Molnár szerint az MSZP a közvélemény-kutatásokon Budapesten beérte a Fidesz támogatottságát.

Hiller István a választmány nyárig tartó üléssorozatáról tájékoztatott; párton kívüli értelmiségiek közösen az MSZP szakpolitikusaival nagy dolgoznak egy új MSZP-s stratégián. A mai ülés az egyenlő bérek és egyenlő esélyek, a női bérek és esélyek egyenlőtlenségének témakörében zajlott.

 

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!