Csak mocskot hagyott maga után az MDF

A kerület egyik szégyenfoltjaként a családi házas övezet és a panel lakótelep határán található elvadult-szemetes kertjével, elképesztően rossz állapotban van a zuglói volt MDF-székház – írja a hulladekvadasz.hu.

Ami azt illeti, tényleg nem túl szép látvány.

Az a székház, ahol annak idején Dávid Ibolya magassarkúban és megfelelően konzervatív, ám semmiképp nem prűd térdszoknyájában tipegett, hogy részt vegyen az MDF jövőjéről szóló taggyűlésen, mostanra csak egy félig kiégett, szarral, szeméttel teli, gazos bunker.

A lakatlan-elhagyatott épületet illetéktelenek feltörték, ablakait kitörték és szeméttel hordták tele, ami 2014-ben lángra is kapott és a teljes belső tér leégett, aminek következtében hatóságilag lezárták.

Egy lakossági bejelentés alapján a hulladekvadasz.hu megpróbált intézkedni, de ez egy évvel ezelőtt történt. Azóta semmi nem történt az épülettel.

“A XIV.ker. Vezér utcában a volt MDF pártház épülete a párt visszavonulása óta üresen áll. Az épület az évek során szétrohadt, a telken döbbenten tapasztalom, hogy az utóbbi időben terjedelmes szeméthalmok jelentek meg, mintegy illegális szemétlerakóként lehet jellemezni. Gyalázat, ha bárhol ilyen előfordul, de hogy nem kímélik már a belső, valamikor frekventált területeket sem. Ráadásul a szemetesek heti rendszerességgel hajtanak el a telek előtt, és senkinek nem jut eszébe intézkedni?”

Úgy tűnik, nem…

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!