Orbán évszázados eredményekkel köszönti a nyugdíjasokat

Magyarország miniszterelnöke nem kisebb heroizmussal lapogatja saját vállát a karácsonyi bevásárlásra sem elegendő nyugdíjasoknak szánt Erzsébet-utalványok mellé, mint történelmi léptékkel, hogy a Rogán-féle propagandaminisztérium által megfogalmazott képzavarok stílusánál maradjunk.

Megtudhatjuk, hogy Magyarország erős, a mögöttünk hagyott évszázad embert próbáló időszak volt, emberöltőként kellett újrakezdeni a semmiből. DE: a magyar gazdaság minden eddiginél jobban teljesít, természetesen a magyar kormány és önnön heroikus erőfeszítéseinek köszönhetően. Vegyék-vigyék: minden szava a múltunk s jövőnk aranyba hintett virágzó magja.

„Tisztelt Nyugdíjas Honfitársaim!

Az elmúlt években a magyarok bebizonyították, hogy összefogva nagy dolgokra képesek.

A gazdaság ma már növekedő pályán van, többen élnek segély helyett munkából, és a fizetések is egyre többet érnek. Magyarország ma már erősödik.

Az eredmény mindannyiunk közös sikere.

A mögöttünk hagyott évszázad embert próbáló időszak volt. Emberöltőnként újra kellett kezdeni a semmiből. Az ország – az Önök munkájának köszönhetően – újra és újra talpra tudott állni. A ma sikerében az előttünk járó nemzedékek munkája is benne van.

Ezt soha nem szabad elfelejtenünk.

A kormány, és személy szerint én is, mindent megteszünk azért, hogy érdemi támogatást nyújtsunk az idősebb nemzedéknek. Ezért döntöttünk korábban a rezsicsökkentésről, és ezért tettük lehetővé, hogy a nők 40 év munka után nyugdíjba mehessenek.

Mivel a magyar gazdaság idén a vártnál is jobban teljesített, ezért döntéseket hoztunk.

Először is, Erzsébet-utalványt juttatunk el minden nyugdíjas számára. Emellett januártól jelentősen csökken a legfontosabb élelmiszerek áfája, és a tervezettnél jobban emelkednek a nyugdíjak.

Szeretnénk megbecsülni azokat, akik évtizedeken át azért dolgoztak, hogy ez az ország talpra álljon és erősödjön. A magyar nyugdíjasok továbbra is számíthatnak a kormányra.

Jó egészséget kívánva üdvözli:

Orbán Viktor

Magyarország miniszterelnöke”

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!