Fásytás a médiában – a kis Zsüli nagy tényező lett

A tíz éve vérszoci, de már évek óta lojálisan kormánypárti Fásy Ádám, a muzsikás univerzum és Bunyós Pityu atyja leányát is a média rögös útjára gurítja.

Fásy Zsüliett műsorvezetőként debütál, de nem titkolja, hogy nagyon kritikus magával szemben – ehhez mondjuk vehetne először is egy tükröt a sarki százforintosban.

A kettőből az egyik népszerű bulvárnapilap némi túlzó jóindulattal Fásy Zsüliett karrierjének újabb fontos mérföldköveként értékeli, hogy a megfontoltan gyarapodó fiatal lány műsorvezető lett a Zenebutik csatornán.

Elsőre nagyon megijedtem a műsorvezetéstől, mert ez egy teljesen új dolog számomra. Igazából eddig közöm sem volt hozzá. Féltem is tőle, hogy fogok ezen az ismeretlen terepen teljesíteni. (…) Nagyon kritikus vagyok magammal szemben, úgyhogy mindig találok valamit, amit még gyakorolni kell” – árulta el Fásy Zsüliett, aki a műsor főcímdalát is jegyzi.

Zsülike tehetségét látva, amit a mellékelt hurkafesztiválas videóban is megcsodálhatunk, némileg töprengésre késztet: meglehet az Isten egy nappal tovább teremtette a világot, hogy ilyen csodákat is szabadjára engedett.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!