Kiderült mekkora az ideális pénisz a nők szerint

Az örök kérdés, hogy mekkora az ideális pénisz méret? A nők azt mondják, hogy az se jó, ha túl nagy, a kicsi se gond, csak tudja használni. 

Az Új-Mexikói Egyetem és a Kaliforniai Egyetem kutatói 75 nőt kérdeztek meg arról, hogy milyen számukra az ideális pénisz méret. De nem hagyományos módon tették ezt, a kezükbe adtak különböző méretű tárgyakat, amelyek 3D nyomtatással készültek péniszt ábrázolva.

Harminchárom darab kék, különböző hosszúságú tárgy volt, a legkisebb 10, a legnagyobb pedig 22 centis volt, a csajoknak pedig azt a feladatot adták, hogy válasszák ki, melyik mérete a legideálisabb számukra egy hosszútávú kapcsolatban, illetve egy egyéjszakás kalandban.

large-6

A nők szerint az ideális pasi férfiassága 16 centi hosszú és 12.7 centi a kerülete, de a futókalandokra gondolva nagyobbat választottak, bár nem sokkal. Ezek esetében ugyanis a 16,25 centis modell lett a nyerő.

„A nők jobban szeretik a nagyobb méreteket, ha egyéjszakás kalandról van szó. Ez valószínűleg azért van, mert rövid távon inkább az élvezeteket keresik, hosszú távon viszont inkább a testi és a lelki biztonságot, ráadásul ilyenkor nem is olyan fontos számukra a pasik férfiasságának hossza” – írják a kutatók a tanulmányban.