Nyugdíjas castingon jártunk Vajna Tímeánál

Kusovszky Imréné lett a nemzet nyugdíjasa. A legszebb pártállami időkre emlékeztető módon dicsérte föl a kormányt ma reggel a TV2 Mokka című műsorában.

nyogi3

Kusovszky Imréné azt mondta, hogy „a tanácsban először javaslatot tettek arra – majd mindannyian egyetértettek vele –, hogy a 10 ezer forint szuper ötlet, mert még ilyen nem volt egyetlenegy kormány idejében sem”.

Azt már tudjuk, hogy a Fidesznek nagyon van esze a nyugdíjas B középre. Ne feledkezzünk meg arról, amikor a kormánypártok érzik, hogy szar van a palacsintában, akkor mindig elővesznek, felhasználnak, majd eldobnak egy nyugdíjast.

Emlékezzünk csak vissza a „Rosszabbul-élünk” nénire – hát, de nem úgy van az ma már, hogy rosszabbul élünk, mint 4 éve. 2010 óta minden jó, minden szép a nyugdíjasaink kabrióval nyomulnak.

nyogi2

De van, hogy Shicc Palit mennek köszönteni a doktori balhéja közepén.

Őszintén érdekelne, hogy honnan szerzik ezeket az embereket, akik ilyen őszinte rajongással képesek a legnagyobb faszságokat szemrebbenés kicsapni bárkinek. Rájöttem, hogy ezeket az embereket tuti, hogy kíméletlen castingon csípik meg. Meg is próbáltam elképzelni, hogy hogyan nézhet ki egy ilyen casting, ahol a nemzet nyugdíjasait válogatják a nemes feladatra.

50 nyugdíjas ül a polgárok házában, amikor egyszer csak megjelenik Havasi Bertalan, Orbán Viktor sajtósa, és a következő kérdést teszi fel:

Ki adta a 13. havi nyugdíjat? – a csapat fele azt válaszolta, hogy a szocialisták, na nekik sajnos eddig tartott a csillogás felé vezető út.

Ki volt tagja az MSZMP-nek? – tízen teszik fel a kezüket, ők maradhatnak.

Majd megjelenik Vajna Tímea, aki kér egy jó fánk receptet. Öten magukról megfeledkezve ajánlanak is egyet ezzel a vesztükbe rohanva, ugyanis Timike nem tűri a konkurenciát. Tímea ezek után retorikai képességük, tekintetük és a Fidesz által érzett olthatatlan szerelmük alapján kiválogatja a legjobbakat.

Szeretem és tisztelem a nyugdíjasokat, nagymamámmal is jókat szoktam beszélgetni, kivéve, ha nem azzal piszkál, hogy mikor nősülök. A fidelitasos úri gyerekeket megértem, hogy a pénz meg a hatalom miatt tolják ezeknek a szekerét.

De őszintén nem értem azokat az embereket, akik részt vettek ennek az országnak az újjáépítésében a II. világháború után, hogy miért állnak be a „nemzeti nyugdíjasok” sorába. Remélem eme írás megjelenése után nem várnak se kopaszok, se sósavas bácsik lincshangulatban az ajtóm előtt.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!