HírTv helyett pornót nyom a lojális kábelszolgáltató

Fene tudja, melyik a jobb – vagy a rosszabb választás, miről mondanánk le, ha választás elé állítanának, de egy tény: 14 év után a PR-Telecom megszünteti a mostohagyerekké vált HírTv szolgáltatását, de hogy ne maradjanak a nézők napi betevő nélkül, pornót kapnak helyette, rögvest két csatornán is.

Ami önmagában persze nem olyan nagy baj, de hogy miért a hírszolgáltatás likvidálásával, az nem olyan nagy rejtély, amikor már formálódik az új HírTv a Mészáros Lőrinc karmai közé került Echo élesre töltésével.

A kábelszolgáltató cég a múlt héten az ügyfeleihez eljuttatott közleményében és sajtóhirdetés útján értesítette előfizetőit arról, hogy a Hír Televízió mellett másik hat – többségében külföldi tematikus – csatornát is töröl a kínálatából.

Arról is tájékoztatták az ügyfeleket, hogy ezzel egy időben nem szűkül a kínálatuk, hanem bővül, ugyanis 14 új televízióadás kerül be a fogható csatornák közé. Ezek között hat – FEM3, Kiwi TV, Zenebutik, Chili TV, Humor+, Mozi+ – a kaszinóüzletet is uraló Andy Vajna filmügyi kormánybiztos érdekeltségébe tartozik – jé-nahát-csak-nem.

Vígasztalásul másik hat tematikus és két pornócsatornával – Eroxxx és Brazzers TV – is erősít a PR-Telecom.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!