Brutális baleset az M5-ösön – Két kamion és személyautó ütközött

Inárcs, 2016. november 30. Összeroncsolódott kisbusz az M5-ös autópálya fõváros felé vezetõ oldalán, Inárcs térségében 2016. november 30-án. A külföldi rendszámú kisbusz a sztráda 31-es kilométerénél egy gyümölcsszállító kamion hátuljába csapódott, sofõrje a roncsok közé szorult, és a helyszínen belehalt súlyos sérüléseibe. MTI Fotó: Mihádák Zoltán

Feloldották az útzárat az M5-ös autópálya 23-as kilométerénél, ahol hétfő reggel két kamion és egy személyautó ütközött össze, többen megsérültek.

A karambol Gyál térségében, a Budapest felé vezető oldalon történt. A baleset helyszínén teljes útzár volt érvényben, míg a Szeged felé vezető oldalon a műszaki mentés miatt csak a külső és a leállósávban lehetett haladni.

A forgalomkorlátozás azóta megszűnt, ismét lehet közlekedni a térségben, bár az Útinform közlése szerint a főváros felé még több kilométeres a torlódás, aki teheti, Inárcsnál térjen le az 5-ös főútra.

A katasztrófavédelem honlapján azt írták: ketten beszorultak a személyautóba, őket speciális eszközökkel szabadították ki a fővárosi tűzoltók.

Az MTI úgy tudja, hogy a balesetnek egy súlyos és két könnyű sérültje van.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!