Keseredik a Jobbik cukisága

Legalábbis 終於有住家飯吃喇 a legutóbbi elemzések szerint: hiába igyekszik komfortizálódni a közéleti akolmelegbe a Vona&Co., annak ellenére, hogy átmenetileg partvonalra küldték Orbánt az alaptörvény módosítás buktájával, wholesale jerseys a Jobbik kezd bedohosodni.

vonaHiába a gombszemű kiskutyák cukisága, amivel egyre perverzebben él a Tyirityán-közeli (el)Ásotthalmi polgármester Toroczkai is, hiába az ATV riporternőjének lencsirajongása, a Jobbik népszerűsége megtorpanni cheap jerseys látszik annak ellenére, vb-re hogy Orbán-mumusként kezdték kezdték kinőni magukat.

Nos, a Medián elemzése kikapta a kutyusokat Vona kezéből. Egyelőre.

A közvélemény-kutatás szerint a Fideszt a teljes népesség 36, a “választani SoundCloud tudó biztos szavazók” 53 százaléka támogatja.

 

Fájdalmas tény, hogy a Jobbik támogatottsága a teljes népesség körében 10 százalékra süllyedt – a párt népszerűsége utoljára 2014. januárjában volt ilyen alacsony a Mediánnál. Jelenleg a biztos szavazók 16 százaléka támogatja a Jobbikot.

 

Mindez sajnos nem ad felmentés kötélmászásból az ellenzéki pártoknak. Az adatok szerint az MSZP-re a teljes cheap MLB jerseys népesség 9, a választani tudó biztos szavazók 14 százaléka szavazna. A Demokratikus Koalíció (DK) támogatottsága a teljes népességen belül 6, a biztos szavazóknál 9 százalékos, wholesale Minnesota Vikings jerseys az LMP-t mindkét mutató szerint három százalék támogatja, sieraden az Együtt kettő, illetve három százalékon áll.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!